Δραστηριότητες

Τα τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά της Μήλου σας προσκαλούν να ταξιδέψετε μαζί τους, να σχίσετε τα κύματα, να βουτήξετε στον πλούσιο βυθό τους και να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά τους. 

Capetan Giorgantas Milos

Θαλάσσια Σπορ

Κατάδυση: Οι θησαυροί του βυθού σας περιμένουν να σας μαγέψουν. Με τον πλήρη εξοπλισμό κάντε βουτιά στο βυθό και παρατηρήστε τα είδη ψαριών, οστρακοειδή, κοχύλια, πολύχρωμα βράχια και ναυάγια.

Capetan Giorgantas Milos

Θαλάσσιο Σέρφινγκ:

Απολαύστε τον ήλιο, το απέραντο γαλάζιο και τους αιθέρες κάνοντας θαλάσσιο σερφινγκ με φίλους ή την οικογένεια, για διασκεδαστικές στιγμές στη Μήλο.

Capetan Giorgantas Milos

Κανό & Καγιάκ:

Οι βόλτες με κανό & καγιάκ προσφέρουν την πρόσβαση σε σπηλιές, παραλίες που μοιάζουν με όνειρο, βράχους καταμεσής της θάλασσας με μοναδική μορφολογία και ηφαιστειογενείς παραθαλάσσιες περιοχές που αξίζουν να τις επισκεφθείτε.

Capetan Giorgantas Milos

Σπορ ξηράς

Για τους λάτρες πάλι της ξηράς και των αθλημάτων εξερεύνησης της φύσης, υπάρχουν:

πεζοπορία μακρινών αποστάσεως και γεωλογικοί ή αρχαιολογικοί περίπατοι:

Κάθε διαδρομή θα σας αφήσει γλυκές αναμνήσεις από το νησί της Μήλου και οι νέες εμπειρίες θα είναι κομμάτια της δικής σας συλλογής εμπειριών.

Χριστιανικές κατακόμβες

Επίσκεψη στις Χριστιανικές Κατακόμβες:Ένα από τα πιο διάσημα εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά μνημεία της Μήλου. Κατέχει την 3η θέση μετά τους Αγίους Τόπους και τις κατακόμβες της Ρώμης. Οι Χριστιανικές κατακόμβες κτίστηκαν από τους χριστιανούς δούλους των ορυχείων και εκεί θάφτηκαν περίπου 8.000 χριστιανοί. Δεν ήταν μόνο χώρος ταφής αλλά και χώρος λατρείας. Το μήκος τους είναι 184 μέτρα και αποτελούνται από τρεις μεγάλες υπόγειες στοές και έναν νεκρικό θάλαμο. Για όποιον αναζητά να μάθει την ιστορία πίσω από τις Χριστιανικές κατακόμβες της Μήλο, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τις επισκεφθεί από κοντά και να διασχίσει όλο το μήκος τους.Ό,τι και αν επιλέξετε, μην ξεχάσετε να κρατάτε μαζί μας μία φωτογραφική μηχανή, διότι οι φωτογραφίες θα είναι πολλές!

Book Now